Kapsalon De Berkenhoeve
pedicure producten
pedicure producten
pedicure producten
pedicure producten
pedicure producten
pedicure producten

Reload producten

Reload glans

Flexx-structure paste

Voor het modelleren en structureren. Voor gestylde glanzende looks met een flexibele houdbaarheid, ideaal voor restylen.

Glamour Gloss

Voor een weldadige, lang aanhoudende glans. Maakt het haar elastisch en goed doorkambaar.

Gloss Serum

Voor een briljante, verleidelijke glans. Speciaal tegen anti-statische haar.


 

Reload mat

Matt Paste

Dit is een lichte matte pasta, die zorgt voor flexibele en matte looks. Het is een uitermate geschikt om het haar een matte finish te geven en ook bedoeld om makkelijk mee te restylen. De matt paste brengt stevigheidin korte kapsels. Geschikt voor alle haartypes.

Stardust

VOLUME!! Hét product om een volumineus kapsel te creëren met behoorlijke dosis stevigheid. Deze poeder heeft een matterend effect en zorgt in een korte tijd voor een krachtige structuur. Een beetje poeder op de aanzet zorgt in een handomdraai voor meer volume . Geschikt voor alle haartypes.


 

Reload versteviging

Miau mizzle

De miau mizzle zorgt voor een ware strandlook. Door het toegevoegde zeezout, krijgt het haar meer textuur, volume en een matte finish:een echte surf beachlook! Het TRINTEC complex beschermt het haar tegen UVA-en UVB- straling en geeft vochtigheid aan het haar.

Protector forming lotion

De spray beschermt het haar tegen de hitte van steiltangen en föhns. De protector forming lotionbiedt ook bescherming tegen Uv-stralingen en vrije radicalen. De spray laat zich gemakkelijk en weerstandloos uitborstelen en heeft een gemiddelde sterkte. Vooral te gebruiken voor het föhnen en bewerken met de warmtetangen.

Reroot spraymousse

Een sterke volume mousse, stevigheid bied aan slap en futloos haar. Het beschermt het haar tegen warmte en zorgt voor de elasticiteit die het haar dient te hebben. Het product voor maximale volume bij de haar wortel en zorgt ervoor dat de volume behouden blijft.

Extender styling mousse

Deze geeft een flexible en elastische houdbaarheid met een briljante glans, De mousse geeft merkbaar meer volume zonder dat het haar gaat kleven en plakken. Dit product beschermt het haar tegen warmte en is zeer geschikt om het haar te restylen.


 

Reload gel

Pearl on

Een soepel en flexibele gel met gemiddelde sterkte. Pearl on is met name bedoeld om accenten in het haar aan te brengen en het haar te modelleren en structuren te creëren. Het geeft maximale volume en een mooie glans. Geschikt voor alle haartypen.

Wind it up

Wind it up is een fiber paste ,die een gelachtige structuur heeft. Het zorgt voor een variabele styling met langdurige houdbaarheid. Ook is de wind it up fiber paste geschikt om mooie gestylde, verzorgde en creatieve kapsels te creëren. Zeer geschikt voor korte kapsels en voor mannen. Te gebruiken voor alle haartypes.

Hard volume

Deze stevige, elastische gel geeft merkbaar meer volume en zorgt voor een perfecte houdbaarheid. Het product is zeer geschikt om het haar te modelleren , accentueren en is zeer snel drogend. Vooral te gebruiken bij korte kapsels en bij mannen. Makkeijk in gebruik. Geschikt voor alle haartypen.


 

Reload wax

Glamour gossip

Glanswax voor gestylede, glanzende kapsels met een flexibele houdbaarheid. Geeft het haar een briljante glans.

Waterdrop crystal wax

Waterdrop crystal wax geeft een adembenemende glans en zorgt voor een flexibele controle van het haar. De wax geeft het haar structuur en een elegante veerkracht, Waterdrop crystal wax zorgt voor een verzorgde wetlook en is geschikt voor ieder haartype. Met name te gebruiken in korte kapsels

>Rugby wax

Rugby waxx is een stevige klei, die  uitermate geschikt is voor stoere en ruige looks. De klei geeft een enorme stevigheid aan korte ruige kapsels en is ook zeer geschikt voor de matte looks. Modelleert grof en mat voor de uitdagende look met een provocerend individualiteit. Geschikt voor alle haartypen.


 

Reload krullen

Twister curl mousse.

Voor krullen met een weldadig volume, verbluffende veerkracht en een krachtige glans.Het Triflex Curl Complex zorgt voor een langdurige en krachtige bundeling van de krullen en beschermt speciaal gepermanent haar en natuurlijke krullen. Het verzorgt de haarstructuur en geeft het haar glans. Ideaal voor lang haar.

360 spiral spin

Voor krullen met een weldadig volume , verbluffende veerkracht en een krachtige glans. Het Triflex  Curl Complex met recoil-moleculen en panthenol zorgt voor een langdurige en krachtige bundeling van de krullen en beschermt speciaal gepermanent haar en natuurlijke krullen.


 

Relaod haarlak

Finalizer hairspray (non aerosol)

Finalizer hairspray geeft een sterke ,elastische houdbaarheid in het haar. De spray in het haar sprayen en daarna finishing touch maken. Het droogt snel en gaat niet kleven. Op vochtig en droog haar te gebruiken. Geschikt voor alle haartypen. Het product laat zich gemakkelijk en weerstandloos uitborstelen.

Stage staff

Deze sneldrogende haarspray maakt elke look ‘ready for stage’vanwege de intensieve houdbaarheid en zijn unieke sneldrogende formule.Hippe kapsels en hoogstaande creaties zijn erg een voudig met deze nummer 1 haarspray. De Stage Staff laat het haar niet plakken en kleven . Geschikt voor alle haartypen.

Désirée Maas | Kapsalon & Medisch pedicure De Berkenhoeve | De Berken 6 | 5521 PC Eersel | Tel. 06 53121795 | info@deberkenhoeve.nl | www.deberkenhoeve.nl